Вчора весь день болів зуб і сьогодні біль не пройшла, мабуть це щось серйозне, бо раніше якщо біль і була, то через день проходила. Треба піти до стоматолога, але не знаю в яку клініку краще звернутися, можливо Ви знаєте перевірену стоматологію у Львові?
Порадьте Стоматологію
stanka
stanka
Отправлено 30 Ноябрь 2019 - 12:09
В минулому я ходила лише до приватної клініки, там був один спеціаліст, якого мені порадила давня подруга. Але потім цей стоматолог з якоїсь причини звільнився і мені вдалося знайти непоганого спеціаліста в державній клініці. Обладнання там трішки гірше, але на якість лікування зубів це не впливає і ціни поменше.
gloriya
gloriya
Отправлено 30 Ноябрь 2019 - 12:22
Якщо зубна біль не проходить на протязі дня, то це свідчить про тяжке захворювання і не варто зволікати, а відразу йдіть до лікаря. Одного разу я також думала, що нічого серйозного в мене немає, а потім ледь дійшла до стоматології і довелося вирвати зуба, бо пошкодження були дуже серйозні, а все через те, що я затянула з лікуванням.
nishechka
nishechka
Отправлено 30 Ноябрь 2019 - 12:34
В наш час стоматологічні клініки на кожному кроці, але не у всіх цих закладах працюють справжні спеціалісти. Я ризикувати не звикла і тому йду до того стоматолога, якого мені порадять знайомі, іноді можу знайти непогану клініку в інтернеті. При виборі закладу в першу чергу звертаю увагу на його репутацію ну і звичайно на вартість послуг. Як варіант, можете звернутися до цієї стоматологічної клініки у Львові:
Dunkan
Dunkan
Отправлено 17 Июнь 2020 - 09:32
Всем привет! Ребята, посоветуйте, плиз хорошую стоматологию в Ирпене. Меня чистка зубов air flow интересует.
zhirovad
zhirovad
Отправлено 19 Август 2021 - 12:39
У меня так сильно испортились зубы, что я так сильно переживаю, скажите пожалуйста, а кто знает хорошего врача в Днепре?
Поделиться темой:
Страница 1 из 1
Популярные темы на форумеd
- International Business - отзывы клиентов о компании
- Репатриация в Румынию
- Отзывы клиентов о компании Trust Group
- Что такое интуиция - обсуждение
- Отзывы о EU.RO Group (rumunia.ru, rumunia.com.ua)
- Как освоиться после переезда в новую страну
- Форум клиентов компании Romanesc
- Стоит ли ехать учиться за границу
- Компания Aristipp - отзывы клиентов на форуме

Помощь