Вчора весь день болів зуб і сьогодні біль не пройшла, мабуть це щось серйозне, бо раніше якщо біль і була, то через день проходила. Треба піти до стоматолога, але не знаю в яку клініку краще звернутися, можливо Ви знаєте перевірену стоматологію у Львові?
В минулому я ходила лише до приватної клініки, там був один спеціаліст, якого мені порадила давня подруга. Але потім цей стоматолог з якоїсь причини звільнився і мені вдалося знайти непоганого спеціаліста в державній клініці. Обладнання там трішки гірше, але на якість лікування зубів це не впливає і ціни поменше.
Якщо зубна біль не проходить на протязі дня, то це свідчить про тяжке захворювання і не варто зволікати, а відразу йдіть до лікаря. Одного разу я також думала, що нічого серйозного в мене немає, а потім ледь дійшла до стоматології і довелося вирвати зуба, бо пошкодження були дуже серйозні, а все через те, що я затянула з лікуванням.
В наш час стоматологічні клініки на кожному кроці, але не у всіх цих закладах працюють справжні спеціалісти. Я ризикувати не звикла і тому йду до того стоматолога, якого мені порадять знайомі, іноді можу знайти непогану клініку в інтернеті. При виборі закладу в першу чергу звертаю увагу на його репутацію ну і звичайно на вартість послуг. Як варіант, можете звернутися до цієї стоматологічної клініки у Львові: https://symmetrica.ua/